Zoek Office 2013 aanbieding
NEW! video's met uitleg

Wat is nieuw in office 2016?

Real-Time Co-Authoring in Word

Als meerdere mensen tegelijk werken aan een Word-document dat is opgeslagen in Microsoft Onedrive for Business, kunnen ze het tegelijk bewerken. Iedereen kan aan de hand van kleuren zien wat de anderen aan het doen zijn en ook waar hun cursor zich bevindt. Microsoft is van plan om deze functie in andere Office-toepassingen in de toekomst op te nemen.

Gemakkelijker delen

Met de nieuwe “Deelknop” in het lint in van Word, PowerPoint, of Excel kunt u snel en gemakkelijk anderen uitnodigen om het document te beoordelen of te bewerken. De deelknop vraagt om het bestand op te slaan op een online locatie, zoals Microsoft Onedrive. Daarna kunt u in een paneel de e-mailadressen invoeren van de mensen met wie u het bestand wilt delen of de adressen uit uw adresboek selecteren. U kunt kiezen of ze het bestand kunnen bewerken of alleen kunnen bekijken.

Smart Lookup

Deze functie laat u toe om bepaalde zaken op het internet te checken bij het opstellen van het document, zonder dat u uw Office applicatie moet verlaten.

Lees verder op de website van Microsoft

https://support.office.com/nl-nl/article/Nieuw-en-verbeterd-in-Office-2016-voor-Office-365-95c8d81d-08ba-42c1-914f-bca4603e1426?ui=nl-NL&rs=nl-NL&ad=NL

Klik hier voor Microsoft office 2016 FAQ (vragen en antwoorden)

 

 

 

 

Heeft u vragen over Microsoft Office 2016? Dan kunt u een e-mail sturen naar:
  • offerte@officelicentie.nl