Suche Glass White
Shoppingcart Winkelwagen: 0 items € 0,00

Microsoft Office Standard - Geschikt voor: corporaties, middelgrote en grote bedrijven

Maak rijke en visueel hoogwaardige multimediaprojecten met de bekende hulpprogramma's van Office. Blijf verbonden en productief, ook als u niet op kantoor bent. Run uw bedrijf efficiƫnter en gebruik de verbeterde beveiligingsfuncties. Stel uw medewerkers in staat om overal hun beste werk te leveren. Help uw personeel meer te doen met technologie zonder dat daarvoor speciale programma's nodig zijn. Laat uw teamleden tegelijk documenten maken en bewerken.

Advies nodig? Wij adviseren u kosteloos. U geeft aan wat u nodig heeft en wij zullen geheel vrijblijvend ons advies en offerte aanbieden. Vraag nu een offerte aan voor Microsoft Office Standard!

Microsoft Office Professional Plus - Geschikt voor: middelgrote en grote bedrijven

Stel uw medewerkers in staat om overal hun beste werk te leveren. Help uw personeel meer te doen met technologie zonder dat daarvoor speciale programma's nodig zijn. Laat uw teamleden tegelijk documenten maken en bewerken.

Advies nodig? Wij adviseren u kosteloos. U geeft aan wat u nodig heeft en wij zullen geheel vrijblijvend ons advies en offerte aanbieden. Vraag nu een offerte aan voor Microsoft Office Professional Plus!

 

De suites vergelijken die via volumelicenties verkrijgbaar zijn:

FAQ:

Heeft u vragen over Microsoft Office Standard? Dan kunt u een e-mail sturen naar:
  • info@officelicentie.be