Zoek Office 2013 aanbieding
NEW! video's met uitleg

Office 2016 huren of kopen?

Huren is interessant voor degene die vaak zijn Office versie wilt upgraden naar de laatste versie. Huren biedt ook veel extra’s aan , zoals gratis opslagruimte in de cloud, de mogelijkheid om Office te 'streamen' naar een pc die niet de jouwe is en voor bedrijven de meegeleverde mail, samenwerkings- en communicatiesoftware.

Als u niet vaak Office wilt updaten (zoals bij voorbeeld een bedrijf die prima met 1 office versie 6 jaar doet, dan is een losse pakket voordeliger. Sommige bedrijven vinden het lastig op steeds over te stappen naar nieuwe versies omdat personeel dan extra scholing nodig heeft. Dit brengt extra kosten met zich mee.

Bij kopen betaald u eenmalig en ontvangt een CD. en bij het huren komen steeds elk jaar de kosten terug. Office werkt dan niet met bij het niet betalen.

Voor particulieren/ privaat gebruik?

Hier kan het interessant zijn om te huren (Office 365) omdat u 1 licentie koopt voor het hele gezien. De licentie kan worden gebruikt op 5 apparaten van verschillende gezinsleden. Bij Office 365 voor bedrijven is dat niet zo. Dan betaald de ondernemer namelijk per gebruiker/medewerker.

Klik hier voor Microsoft office 2016 FAQ (vragen en antwoorden)

 

 

 

 

Heeft u vragen over Microsoft Office 2010? Dan kunt u een e-mail sturen naar:
  • offerte@officelicentie.nl