Suche Glass White
Shoppingcart Winkelwagen: 0 items € 0,00

Wat is het verschil tussen de Product Key Card versie (voorheen OEM) pakket en het volledig pakket (Full package)?

Product Key Card (PKC) versies (voorheen OEM MLK of media less kit) kan worden geinstalleerd op 1 pc (of notebook). De licentie is gekoppeld aan de pc. U ontvangt een kaart met de installatie code maar zonder cd (media). U ontvangt dus een kaart met een registratie code op. (Installatie op een PC, licentie eindigt bij vervangen pc)

Een volledig pakket (full package version, retail verson) kan worden geinstalleerd op meer dan 1 pc (max 2) maar dan wel van dezelfde gebruiker. Bij voorbeeld: 1 desktop en 1 laptop of 2 laptops ( van dezelfde gebruiker). Het is niet toegestaan om de licentie te installeren op 2 desktops. 1 device moet "portable'' zijn (dus notebook of phone device). U ontvangt ook de software op een cd (media). Overzetten naar nieuwe (vervangende) pc is mogelijk)

Home and Student versies kunnen worden geinstalleerd op 3 pc's.

 

Voor computers die ouder zijn, heb ik hier het full package Office pakket nodig?

Nee, dat is niet nodig. U kunt gewoon de Office software in uw gewenste taal downloaden De klant kan de media downloaden via www.office.com/downloadoffice . U hoeft dus niet een computer hebben met een voorinstallatie (icon) van Office 2010.

 

 

Wat zijn de Systeemvereisten voor Microsoft Office 2010?

Als u een upgrade uitvoert van Microsoft Office 2007 naar Microsoft Office 2010, hoeft u uw hardware niet te vernieuwen.

 

Computer en processor
500-MHz processor of sneller is vereist bij de Office Licente 2010
Geheugen
256 MB RAM; 512 MB aanbevolen voor grafische functies, Direct zoeken van Outlook en bepaalde geavanceerde functionaliteit.1
Harde schijf
3,0 GB beschikbare schijfruimte
Beeldscherm
Monitor met een resolutie van 1024 x 576 of hoger
Besturingssysteem
Windows XP (SP3 moet zijn geïnstalleerd) (32-bits versie) voor de Office 2010 licentie versie, Windows 7, Windows Vista met Service Pack (SP) 1, Windows Server 2003 R2 met MSXML 6.0 (alleen 32-bits versie van Office), Windows Server 2008 of een hoger 32- of 64-bits besturingssysteem.
Grafische voorzieningen
Voor grafische hardwareversnelling is een met DirectX 9.0c is het beste voor de Microsoft Office 2010 pakket of compatibele grafische kaart met 64 MB videogeheugen of meer vereist.
Aanvullende vereisten
Voor bepaalde Microsoft(R) OneNote(R)-functies is Windows(R) Desktop Search 3.0, Windows Media(R) Player 9.0, Microsoft(R) ActiveSync(R) 4.1, een microfoon, een audio-uitvoerapparaat, een video-opnameapparaat, een met TWAIN compatibele digitale camera of een scanner vereist; notitieblokken kunnen alleen worden gedeeld als de gebruikers zich in hetzelfde netwerk bevinden.
Voor bepaalde geavanceerde functionaliteit van de 2010 office licentie is connectiviteit vereist met Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft SharePoint Server 2010 en/of Microsoft SharePoint Foundation 2010.

 

 

 

 

 

FAQ:

Heeft u vragen over Microsoft Office 2010? Dan kunt u een e-mail sturen naar:
  • offerte@licentie.be